1
Udfyld ansøgning
2
Giv samtykke
3
Underskriv med NemID
4
Få svar på SMS

1
Udfyld
2
Samtykke
3
NemID
4
Få svar

4.000 kr.

Kreditramme

600 kr.

Min. ydelse
1

Ansøg om kredit nu

Udfyld ansøgningen og tryk på “Ansøg nu”


-
Angiv gyldigt CPR-nummer
-
Skriv dit reg. og kontonummer. Her modtager du pengene

Hertil sender vi SMS-notifikationer og fortæller om din ansøgning er godkendt eller ej


Angiv gyldig email adresse


Forventet indkomst efter skat næste måned


Samlede forventede udgifter næste måned
Jeg har læst og accepteret privatlivspolitikken hos KreditNU. Jeg accepterer, at KreditNU indhenter og laver sin kreditvurdering på baggrund af oplysninger om mig fra RKI, Debitorregistreret og Nordic API Gateway, samt andre oplysninger fra andre kreditvurderingsbureauer, der kan have relevant information om mig.

Jeg giver hermed samtykke til, at KreditNU og dennes samarbejdspartnere må kontakte mig igennem e-mail, sociale medier, sms og andre digitale kanaler med henblik på markedsføring omkring produkter fra Blue Finance Denmark ApS, herunder rabatkampagner, konkurrencer og andre lignende markedsføringstiltag. Jeg giver samtykke til, at KreditNU må opbevare og bruge personoplysninger om mig, herunder mine identitets- og kontaktoplysninger, køn, alder, købs- og søgeadfærd, interesseområder mv. og samkøre disse oplysninger med andre personoplysninger, som KreditNU allerede har om mig eller vil få fra anden side, f.eks. fra hjemmesider og cookies, således markedsføringen målrettes mig. KreditNU må bruge mit samtykke til at orientere mig og spørge mig, om jeg ønsker at opdatere mit samtykke med henblik på nye samarbejdspartnere og produkter. KreditNU passer på mine data efter persondataforordningen (GDPR), og jeg kan altid kontakte KreditNU, hvis jeg har spørgsmål herom. Endvidere kan jeg til enhver tid anmode KreditNU om at slette samtlige sådanne oplysninger i tilfælde af, at jeg ikke længere ønsker at blive kontaktet i markedsføringsøjemed.

Jeg giver samtykke til, at KreditNU må indhente oplysninger om mine eksisterende kreditaftaler fra de banker og finansieringsselskaber, der er tilsluttet KreditStatus. KreditNU kan derfor indhente identifikationsoplysninger, herunder lånetype, stiftelsestidspunkt, oprindelig hovedstol på lån/kreditramme samt den aktuelle saldo. Oplysninger om, hvilke banker og finansieringsselskaber der er tilsluttet KreditStatus kan indhentes via KreditStatus.